Årsfest

Varje år i februari avhålls årsfest i Strand Hotell! Det brukar vara festliga tillställningar som inleds med välkomstdrink, fortsätter med middag med fin meny – under vilken det hålls tal, sjungs ur ÖBKs egen sångbok och bjuds på diverse uppträdanden av hågade ur publiken följt av dans. Covid satte ett tillälligt stopp för årsfesterna 2021 och 2022. Men 2023 återgick klubben till de vanliga rutinerna (nästan – årsfesten senarelades till den 1 april)!

Glimtar från årsfesten den 1 april 2023.

 Efter 2 pandemiår så var det äntligen Dax! Vi var ca 80 st som samlades till denna klubbfest som gick i temat Styrbord och Babord. Det var svårt att välja välkomstbål, antingen det härliga gröna eller det eldiga röda!

Ordförande Anna hälsade alla välkomna och lämnade sedan över till festkommittén som består av Maria Norstroem, Berit Wikman, Christer Björck och Peter Stenhede. Det blev sång, quiz och god mat från Kallfors och sedan blev det klackarna i taket resten av kvällen till Prime Time.

Tack alla som kom och bidrog med egen tolkning av temat och ett glatt humör som gjorde kvällen minnesvärd! Vi ses!

/Peter och Anna

Foto: Anna Stenhede & Maria Fenger-Krog

 
Glimtar från årsfesten den 15 februari 2020.

I år var temat alla årstider och högtider. Vi gick igenom påsk, midsommar, kräftskiva, jul och nyår.

Det kom omkring 70 medlemmar till festen, aktiva och stödjande. Festen höll på från ca 19 på kvällen och fram till småtimmarna.

Det serve­rades en mycket god buffé till middag med sång både före och under maten.

Baren var öppen hela kvällen.

När mat och prisut­delningar var avkla­rade så plockades bord bort för att göra plats för dans till bandet ”Prime Time”.

Alla var uppe och dansade på kvällen så ibland var det trångt på dansgolvet.

Festarrangörerna uppträdde mycket proffsigt som vanligt och de hade gjort ett toppenjobb!

Ordförande delade ut rosor till festkommittén som ett tack för deras arbete under alla år eftersom de nu har valt att lämna över till andra att ta vid.

Klubbmästaren tackade också festkommittén för sitt arbete. Även klubbmästaren gjorde sitt sista uppdrag.

Anders Olsson utsågs till hedersmedlem på årsmötet och fick nu motta blommor och hedersmedlemsbevis av ordförande. (Fotot t.v.)

Lars Jernå fick ta emot ÖBK’s fina vandringspris som Mats Atte har gjort.