Årsfest

Varje år i februari brukade det avhållas årsfest i Strand Hotell! Det det brukade vara festliga tillställningar som inleddes med välkomstdrink, fortsatte med middag med fin meny – under vilken det hölls tal, sjöngs ur ÖBKs egen sångbok och bjöds på diverse uppträdanden av hågade ur publiken följt av dans.
Tyvärr har Covid satt stopp för vår fina tradition de senaste åren. Vi saknar också en festkommité som kan se till att det blir av så är du som läser detta sugen på att hjälpa till är det bara att kontakta styrelsen.

Glimtar från årsfesten den 15 februari 2020.

I år var temat alla årstider och högtider. Vi gick igenom påsk, midsommar, kräftskiva, jul och nyår.

Det kom omkring 70 medlemmar till festen, aktiva och stödjande. Festen höll på från ca 19 på kvällen och fram till småtimmarna.

Det serve­rades en mycket god buffé till middag med sång både före och under maten.

Baren var öppen hela kvällen.

När mat och prisut­delningar var avkla­rade så plockades bord bort för att göra plats för dans till bandet ”Prime Time”.

Alla var uppe och dansade på kvällen så ibland var det trångt på dansgolvet.

Festarrangörerna uppträdde mycket proffsigt som vanligt och de hade gjort ett toppenjobb!

Ordförande delade ut rosor till festkommittén som ett tack för deras arbete under alla år eftersom de nu har valt att lämna över till andra att ta vid.

Klubbmästaren tackade också festkommittén för sitt arbete. Även klubbmästaren gjorde sitt sista uppdrag.

Anders Olsson utsågs till hedersmedlem på årsmötet och fick nu motta blommor och hedersmedlemsbevis av ordförande. (Fotot t.v.)

Lars Jernå fick ta emot ÖBK’s fina vandringspris som Mats Atte har gjort.