Årsfest

Varje år i februari avhålles årsfesten i Strand Hotell! Det är verkligen en festlig tillställning som inleds med välkomstdrink, fortsätter med middag med fin meny – under vilken det hålls tal, sjungs ur ÖBKs egen sångbok och blir diverse uppträdanden av hågade ur publiken, och följs av dans.

Glimtar från årsfesten den 17 februari 2018

Årsfestens tema, Melodifestivalen – Glitter och glamour i i sångens tecken, lockade 70 medlemmar. Det ser­verades en mycket god buffé till middag, med sång både före och efter maten. Vi hade även en schlagertävling med omröstning. Efteråt spelade Joseph Barabas med kollega upp till dans och många dansade hela kvällen lång.

Berit Hjelm och Ingvar Bingman, som blivit utsedda till heders­medlem­mar på årsmötet, blev nu rejält avtackade med blommor och hedersmedlemsbevis av Sverker Dahlberg, vår nye ordförande.

Sverker delade också ut blommor till festarrangörerna. Som vinnare av Radön Runt fick Lars Jernå ta emot ÖBKs fina vandringspris som Mats Atte har gjort. Berit Hjelm och Ingvar Bingman, som blivit utsedda till heders­medlem­mar på årsmötet, blev nu rejält avtackade med blommor och hedersmedlemsbevis av vår nye ordförande.

Här några bilder från tillställningen.